Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Baykan İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Baykan ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta Eruh ve Şirvan ilçe ziyaretlerinde bulunan Başkan Olgaç bugünde Baykan ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Baykan AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve yönetim kurulu üyeleri, Baykan ilçesinde yapılacak projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundular. 

Başkan Olgaç, ilçede hayata geçirilen, yapımı devam eden ve planlama aşamasında olan kamu yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Hemen hemen her hafta ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını anlatan Olgaç, şunları kaydetti: "İnşallah bu ziyaretlerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek. Sahadan aldığımız istek ve talepleri karşılamak için ilçe teşkilatımız ve milletvekilimizle yoğun çalışma sergiliyoruz. 

Biz Baykan'ın geleceği, Baykan'ın  daha iyi noktalara taşınması için elimizden geleni samimi şekilde, gayretle çalışarak başarmak istiyoruz."

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve beraberindekiler daha sonra Baykan Ziraat Odası Başkanı Yusuf Tardu’yu ziyaret ederek Baykan ilçemizde yapılan ve bu sene yapılması planlanan yatırımlar Tarımsal faaliyetler üzerine sohbet ettiler. 

Başkan Olgaç ve beraberindekiler, daha sonra ilçe esnafını dolaşarak vatandaşların taleplerini dinlediler.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.