Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan’dan Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret
banner229

Siirt AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve beraberindeki heyet OSB’yi ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile bölgede faaliyet gösteren tekstil fabrikaları ve çalışanlarını ziyaret etti.

İlk ziyareti Organize Sanayi Bölge Müdürü Habip Öner’i ziyaret ederek başlayan AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan,organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan çalışmalar hakkında kendisinden bilgi aldı.

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tekstil atölyelerini ve  44 kişiye istihdam sağlayan Ekcan Metal A.Ş.’ye ait fermuar fabrikasını ziyaret ederek, Genel Müdür Basri Ekinci’den bilgi aldı.

Üretici ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Özturan, Üretim yapan, istihdam sağlayan işletmelerin artması için daima çabalamaya devam edeceklerini ifade ederek,medyasiirt Misafirperverliklerinden ve ilgi alakalarından ötürü iş insanlarına ve tüm çalışan emekçilere teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.