Bu haber kez okundu.

AK Parti Heyeti, Belediye-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay’ı ziyaret ederek, sendika üyeleri ile sohbet etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş’ı Belediye -İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay başta olmak üzere sendikanın üyeleri karşıladı.

Ziyaretinden dolayı AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş’a teşekkür eden Sendika Başkanı Halit Akınay ; "Ziyaretleriniz ziyadesiyle bizleri mutlu etmiştir.

Belediye-İş Siirt Şubesi olarak yönetimimizle birlikte sendikalı işçilerimizin iş güvenliğinden alın terinin karşılığını alması noktasında en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu çabamız il, ilçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla iyi diyalog kapsamında gerçekleşmektedir.

Belediye-İş sendikası kapsamında bulunan işçilerimizden aldığımız teşekkür mesajları bizlerin çalışma gücüne güç katmaktadır. AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak bizleri ziyaret eden Ali İlbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Sendika üyeleriyle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, “Belediye Başkanlığına talip olurken, Siirt’in artık kabuğunu kırması gerektiğini biliyorum. Bu kapsamda tüm belediye çalışanları ile birlikte başarılı hizmetlere imza atacağız. Belediye Başkanlığını Allah nasip ettiği zaman projelerimizi uygulayarak rutin yapılan hizmetlerin ötesinde büyük yatırımları Siirt’e kazandıracağız. Ben her zaman gönüllere talibim” şeklinde konuştu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş,Belediye -İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay'la ,mevcut ve muhtemel sorunları, üyelerin beklentileri ve çözüm yolları konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine beni kabul edip dinledikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş ve Merkez ilçe Başkanı Ekrem Olğaç ile birlikte Siirt Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret ederek gündem ile ilgili istişarelerde bulundular.

İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, karşılama ve misafirliğinden ötürü Ülkü ocakları başkanı Deniz Siper ve yönetimine teşekkür etti. 

AK Parti il başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler daha sonra geçmiş dönem Merkez İlçe Başkanlığı yapan Partinin emektarlarından Muhsin Karanfil’i işyerinde ziyarette bulundu.

İlbaş burada yaptığı açıklamada, "31 Mart akşamına kadar durmak yok. 31 Mart akşamına kadar hep birlikte gece gündüz çalışacağız. İnşallah bu seçimde de hep birlikte yine el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.

Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak lazım. Bugüne kadar her zaman yaptığımız gibi çok çalışacağız, daha çok çalışacağız ama 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında da yine Allah'ın izniyle başarının tadını çıkaran teşkilat, başarının tadını çıkaran ekip bu ekip olacak, sizler olacaksınız." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtZiyaretAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.