Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kolları, Başbakan Tarafından Gönderilen 75 Bin Mektubu Vatandaşlara Dağıtıyor
banner229

Siirt AK Parti Gençlik Kolları teşkilat üyeleri, Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen 75 bin adet mektubu vatandaşlara dağıtıyor.

Teşkilat üyeleri sahaya inerek, vatandaşların ev ve iş yerlerini ziyaret ediyor. 20 bin "Evet" gazetesi dağıtan gençler Başbakan tarafından gönderilen 75 bin mektubu il ve ilçelerde dağıtıyor.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha güçlü Türkiye için 16 Nisanda gerçekleşecek olan referandum çalışmalarını kentte hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Siirt gençleri olarak şu ana dek 20 bin "Evet" gazetesini ev ev, cadde cadde dağıttıklarını kaydeden Özekinci, şöyle konuştu:

"Ulaşabildiğimiz herkese "Evet" gazetesini dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bununla birlikte 18 maddeyi içeren değişikle ilgili maddelerin güzel bir şekilde anlatımını yansıtan broşür, el ilanı ve kitapçıklarımızı dağıtıyoruz. Başbakan Binali Yıldırım'dan bütün Siirt gençlerine ulaştırılmak üzere yaklaşık 75 bin adet mektubu il ve ilçe genelinde genç seçmenlerimize yönelik Başbakanımızın mektubunu sahada gençlerimize Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın selamıyla ulaştırıyoruz. Büyük Türkiye'nin geleceği, müreffeh Türkiye ve yarınlar için gerçekleşecek seçimi anlatıyoruz. İnşaallah herkes 17 Nisan sabahı yeni ve güçlü bir Türkiye ile uyanacaktır." 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.