Bu haber kez okundu.

AK Parti'de 3 Beldeye Atama Yapıldı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Beğendik, Atabağı ve Gökçebağ belde başkanlarınının atamalarını yapıldığını açıkladı. Düzenlenen törende İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik tarafından mazbataları verildi

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada; Bu gün Genel Merkezimiz ile birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucunda Pervari ilçemize bağlı Beğendik Belde Başkanlığına Kerem Toptal, Baykan ilçemize bağlı Atabağı Belde Başkanlığına Osman Lale ve Siirt merkeze bağlı Gökçebağ Beldemize Nimet Çelik atanmıştır.

Olgaç, belde başkanlarına görevlerinde başarılar diledikten sonra, “Beldelerde yapılan atamaların özelde Siirt'mize genelde ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, belde başkanlarımıza başarılar dileriz. Hayırlı olsun.” Dedi.

AK Parti’de nüfusu 5 bin altında olan beldelerde belde başkanlıklarına atamalar yapılırken, nüfusu 5 binin üzerindeki beldeler Kayabağlar ve Veysel Karani’de ise belde başkanları seçimle belirlenecek. Siirt’in 3 beldesi de nüfus olarak 5 binin altında olduğundan belde başkanlıklarına atamalar yapıldı.

Bu arada hafta sonu AK Parti Belde kongrelerinin başlayacağı Cumartesi günü Veysel Karani Beldesinin saat 10:00’da aynı gün saat 14:00’te Kayabağlar Beldesinin kongrelerinin yapılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.