Bu haber kez okundu.

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ AYDIN, BİLİM OTOMOTİVİ ZİYARET ETTİ
banner229
Bursa AK Parti milletvekilliğine seçilen Siirtli hemşehrimiz Muhammet Müfit Aydın teşekkür ziyaretleri kapsamında Bursa’da bulunan Bilim Otomotivi ziyaret etti.
Ziyaretleri sırasında İstanbul’dan gelen Siirtli işadamları ve Bursa’da yaşayan Siirtli işadamları ve Bilim Makina A.Ş yönetim kurulu başkanı Cemal Bilim ve Bursa Siirtliler Derneği Başkanı Selim Demirel ile beraber Siirt ile ilgili başlıca sorunlar iletildi.
AK Parti Bursa milletvekili Siirtli hemşerimiz Muhammet Müfit Aydın, meclis çalışmaları başladığında bu sorunların çözümü konusunda bir Siirtli olarak takipçi olacağını belirterek, kendisinin mecliste Yasin Aktay ve Necip Kaplan’dan sonra üçüncü bir Siirtli olarak hizmet vereceğini söyledi.
Bilim otomotiv adına konuşan M. Kemal Bilim, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek Muhammet Müfit Aydın’a teşekkür ederek meclis çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.