Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş'tan Hüda-Par'a Ziyaret
banner229

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, AK Parti Milletvekili Osman Ören, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve kalabalık partili bir guruptan oluşan heyet Hüda-Par il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.     

AK Parti heyetini Hüda-Par İl Başkanı Abdülhakim Tekin ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Tetik tarafından kapıda karşılalandı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Siirt’e yapılması gereken yatırımlar ve seçim çalışmaları hakkında hoş bir sohbet gerçekleştirildi.

Kendilerine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hüda-Par İl Başkanı Abdülhakim Tekin partilerinin istişarenetitecesinde seçime girmeme kararı aldığını hatırlatarak,seçime girecek siyasi partilere huzurlu ve kardeşlik içinde bir seçim geçirmelerini temennisinde bulundu.

AK Parti  Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, büyük bir heyecanla 31 Mart yerel seçimlerine hazırlandıklarını belirterek, seçimler- aynı zamanda - demokrasilerin şölenidir. Bu şöleni kardeşlik duyguları içerisinde sevgi dili ile birlikte geçireceğiz.Siirt’in en çok ihtiyacı olduğu şey bu kardeşlik ve dostluk ortamı içerisinde şehrin kalkınmasını sağlamaktır.

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra esnaf ve kurum ziyaretlerinde bulundu.

İlbaş, Güres Caddesinde esnafı ziyaretinde, sosyal belediyeciliğin sadece kaldırım yapmak, asfalt dökmek, çöp temizlemek olmadığını belirterek, belediyelerin artık ekonomiye de katkı yapacak projelere yönelmesi gerektiğini söyledi.

İş gücünün artmasına katkı sunacaklarına dile getiren İlbaş, kentte her geçen gün artan nüfusun birçok sorunu da beraberinde getirdiğini, istihdamın belediyelerin öncelikli meseleleri haline gelmesi gerektiğini belirtti.

İlbaş, şöyle konuştu:"70 projemiz arasında yer alan istihdam ve iş gücüne katılımı destekliyoruz. Ev kadınlarının evlerde ürettikleri el işlerini satabilecek bir çarşı yaparak istihdamın önünü açacağız. Daha sonra gençlerimiz ve genç kızlarımıza çeşitli el işi, kilim, battaniyecilik gibi mesleki kurslar açarak hem üretmelerini sağlayacağız hem de ekonomik özgürlüklerini kazanmalarının önünü açacağız."

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş,daha sonra eğitim kurumları ziyaret etti.

İlbaş, parti yöneticileriyle özel bir eğitim kurumdaki öğretmen ve idarecilerle bir araya gelerek çalışmalarını anlattı.

Seçime kısa süre kaldığını belirten İlbaş, "Ziyaret ettiğimiz vatandaşlara hedeflerimizi anlatıyor, destek istiyoruz. Gördüğümüz ilgi bizleri mutlu ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında bugün de özel bir eğitim kurumunu ziyaret ederek Siirt için neler yapabileceğimizin istişaresini yaptık. Değerli eğitimcilerimizin fikir ve düşünceleri yapacağım çalışmalara ışık tutacak." dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.