Bu haber kez okundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve yönetim kurulu üyeleri büromuzu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu amaçlarının Siirt’e hizmet etmek olduğunu belirterek, Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş ile omuz omuza seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ziyarette konuşan AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş, vatandaşla barışık, insanları küstürmeyen bir belediye anlayışında olacaklarını söyledi.

Ali İlbaş, Siirt’te hiç bir şekilde Kürt, Arap, Türk, Koçer ayrımı gözetmeksizin herkese karşı eşit ve adil bir tutum içerisinde olacaklarını belirterek, Siirt’in hassas bir şehir olduğunu ve yüklenmiş oldukları sorumluluğun bilinci içerisinde bu birlikteliği kesinlikle sağlayacaklarını ifade ederek, Siirt’e hizmet edebilmek adına elinden gelenin daha fazlasını yapacağını söyledi.

Belediyenin vatandaşın sorunlarını çözmek için var olduğunu aktaran İlbaş, belediyeye gelen her vatandaş mutlu ayrılacak. Biz bunun için kadrolarımızı kurarak, hiç kimseyi üzmeyeceklerini söyledi.

Siirt’i yaşanılabilir bir kent haline getireceklerini ifade eden İlbaş, “İlimizin sorunlarını biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımıza başladık. Daha yaşanılabilir, insanların daha huzurlu olduğu, caddelerinde huzurla dolaşacağı bir şehir olacağız." dedi.

Çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyleyen İlbaş, “Plan ve projeleri bu süre içinde anlatacak, halkımızın desteğini talep edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeliha 5 yıl önce

Çok tecrübelidir maşAllah.mugo conkbayır yanda yenimahalle yanda komperatif