Bu haber kez okundu.

AK PARTİ 1 KASIM SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI
banner229
AK Parti Siirt il binasında bir araya gelen partililer seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu şu sözlere yer verdi: “Bu zaferde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Milletimiz bize güvendi ve tekrar işbaşına geçirdi. Kazanan Türkiye olmuştur. Önce Allahımıza sonra da milletimize teşekkür ediyorum, şükrediyorum.
 Partimizin Ana kademe il başkanlığımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, mahalle başkanlarımıza, köy temsilcilerimize, seçim koordinasyon merkezine, sandık kurulu komitemize, seçim günü sandıkta görev alan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, bina sorumlularımıza, bize oy veren vermeyen tüm Siirt halkına, Kısacası en ufak ter akıtan herkese  teşekkür ediyorum.
Milletimiz ‘ışıkları yaktık Türkiye aydınlanacak’ dedi. Her şeye rağmen Türkiye aydınlanacak. Siz hepiniz, biz tek dedi bu millet. Hizmet edebilecek tek parti AK Parti’dir ve bu yüzden milletimiz tek başına iş başına dedi.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.