Bu haber kez okundu.

AK Kadınlar Yemekte Buluştu
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu  ve Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel bir lokantada bir araya geldiler.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemek öncesi kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, geceyi düzenleyen Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve partide görev alan tüm kadınlara teşekkür etti.

Kadınların toplum hayatındaki önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “Dünya kadınlar Günü’nde her sene periyodik olarak bir araya geliyoruz. Ama her zaman verdiğimiz mesaj, yılda sadece bir gün değil her zaman bir araya gelme arzumuz var. Dolayısıyla ne anneliği ne kadınlığı ne kardeşliği unutmamak adına bu etkinliklerin sık sık tekrarlanmasında fayda görüyoruz. Hakikaten bugün her alanda sadece belli konularda değil, gerek siyasi arenada gerek ekonomik alanda kadınlarımız artık her geçen gün yerini alıyor.

16 Nisan'da gerçekleşecek olan Halk Oylamasının, Türkiye'nin yaşayacağı en önemli seçim olduğunun altını çizen Başkan Çalapkulu, kadınların, yaşadığı hiç bir şeyi unutmadıklarını, vazgeçmediklerini, asla pes etmediklerini ve görev ve sorumluklarının daima bilincinde olduklarını, seçim gününe kadar gece gündüz sahada olacaklarını söyledi ve Siirt Kadın Kollarının başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ett

Geceyi düzenleyen Siirt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, böyle başarılı bir il başkanıyla görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi;  "Yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğum, siz değerli yönetim kurulu üyelerime ve desteklerini esirgemeyip, fedakârca sabır gösteren eş ve çocuklarına şükranlarımı sunuyorum.

Malumunuz 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması kapsamında, 9 Ocak'ta startını verdiğimiz çalışmalarımıza yoğun bir tempoyla, Ak Kadınlar olarak ev toplantıları, üye ziyaretleri, yaşlı, hasta, bebek ve taziye ziyaretleri ile her daim milletimizin yanında oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz, hamdolsun milletimiz de 15 yıldır bunun farkında. Bu akşam bir araya gelmemiz vesilesiyle, yol arkadaşlarımın siz değerli eşleri ve çocuklarından, sevgili eşleriniz ve anneleriniz için 16 Nisan akşamına kadar bir defa daha sabır ve destek istiyorum.

Güçlü bir Türkiye için ve yavrularımızın geleceği için tabii ki evet diyeceğinizi biliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." şeklide duygularını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.