Bu haber kez okundu.

AK Kadınlar "EVET" İçin Köy Köy Gezmeye Devam Ediyor
banner229

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri, halk oylaması çalışmalarını sürdürüyor.

Merkeze bağlı Eğlence,Biloris, Sağlarca  Meydandere, Sağırsu ve Bayraktepe köylerini ziyaret eden Başkan Temiz ve beraberindekiler, 16 Nisan'daki halk oylamasının Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu anlatarak, vatandaşlardan "evet" oyu kullanmaları yönünde destek istedi.

Temiz, yaptığı açıklamada, kent merkezini karış karış gezerek vatandaşlardan destek istediklerini, şu anda ise köy ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önemini 16 Nisan'a kadar anlatmaya devam edeceklerini ifade eden Temiz, şöyle dedi: "Bu sistemi sadece il ve ilçelerimizde değil, köylerimizde de anlatmayı önemli bir görev olarak görüyoruz.

Türkiye'mizin yakaladığı bu tarihi fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve gelecek nesillere her alanda gelişmiş bir ülke bırakmak için çalışmak zorundayız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbey Bozbeyoğlu 7 yıl önce

Ak Partinin Şuanki teşkilatı Güven vermemiş, Hudidan ve Nurten gibileri bu teşkilata bulundukları sürece sonuç böyle olur. İnşAllah Değerlendirilir.