Bu haber kez okundu.

AK Gençler Çevre Temizliği Yaptı
banner229

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Çevre İçin Harekete Geç Projesi kapsamında kentte çevre temizliği başlattı.

AK Parti Genel Merkezin başlattığı çalışma doğrultusunda ve doğayı koruma ve kollama kapsamında ilimizde bulunan Kezer mesire alanında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Mahfuz Yıldız öncülüğünde teşkilatça temizleme çalışması yapıldı.

“Çevre İçin Harekete Geç” Projesi kapsamında bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Kezer Mesire Alanı’nda ellerindeki torbalarla çevreye atılmış olan çöpleri topladı.

AK Parti Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına "AK Gençlik Çevre Hareketi" sloganıyla 81 ili kapsayan eş zamanlı örnek bir etkinliğe imza attıklarını ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bedük, şunları belirtti:"Daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilatımızla ve yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz.

Bilmemiz gerekir ki en iyi temizlik kirletmemektir. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Çünkü çevreyi kirletmek kendi varlığımızı yok etmektir. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir.

Bu vesile ile öncelikle bu etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz. Ve son olarak tüm insanlığa daha temiz bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.