Bu haber kez okundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İl Müdürü Sabri Sidar’ı Tebrik Etti
banner229

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya üzerinden Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar’ı tebrik etti.

Siirt'te devlet korumasında yetişen Sabri Sidar’ı  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sidar’ı sosyal medya üzerinden tebrik ederek başarılar diledi.

Bakan Göktaş  sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda;”Devletimizin himayesinde büyüyen çocuklarımızın meslek sahibi olduklarını görmek, başarılarıyla gururlanmak bizlere paha biçilmez bir mutluluk yaşatıyor.

Sabri Sidar’ın Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atamasını da bu duygularla gerçekleştirdik.

Çocuklarımız için çok kıymetli örnekliği, çalışkanlığı ve azmi için kendisini tebrik ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum.”İfadelerini kullandı.

İL MÜDÜRÜ SABRİ SİDAR, GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞINI İFADE ETTİ 

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, “Sayın Bakanım, Devletimizin himayesinde büyüyen bizler için çaba ve himayenizden dolayı size minnettarım.
Sizin liderliğiniz ve devletimizin himayesinde çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamayı sürdüreceğim. Güveninizi boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”İfadelerini kullandı.

​​​​​​​


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.