Bu haber kez okundu.

Ahiler, Başkan Taşkın’ı Ziyaret Etti
banner229

“Ahilik Kültür Haftası ve Esnaf Bayramı” dolayısıyla Siirt Esnaf Sanatkâr Odaları Başkanı Cemal Koyuncu, Ticaret İl Müdürü Abdurrezzak Aslan ve oda başkanları ile birlikte Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret ederek, Ahilik haftasını kutladılar.

Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Siirt’te oluşturulan Ahilik Haftası Kutlama Heyeti, Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı ziyaret ederek, gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerine ilişkin bilgiler verdi.

Siirt Esnaf Sanatkâr Odaları Başkanı Cemal Koyuncu, Ahilik kültürünün birlikte yaşama biçimi olarak da ele alındığı toplumumuzda, böylesine önemli kültürün yaşatılması yönünde yerel yönetimlerin ciddi bir çaba içerisinde olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan V. Taşkın; Ahilik Haftası'nı kutlayarak, ahiliğin temel görevinin ahlaklı fertler yetiştirmek ve gelecek nesillere aktarılması sağlamak olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezir 6 yıl önce

Bu beyler madem lokantalara berberlere fırınlara kasaplara rayiç veriyorlar Kasap fiyatlarına büryancıların fiyatlarına Berberlerin fiyatlarına ara ara baksınlar kim rayice uyuyor kim uymuyor yahu fiyat verdikleri bu esnafa verdikleri fiyatta satış yaptıramıyorlarsa o koltukları boşuna işgal etmesinler en basit örnek siirtte tek bir biryancı kilosunu 180 liradan satıyor diğerleri 170 liradan satıyor neden bu büryancıyı hizaya getiremiyorlar neden sormak lazım ya verdikleri rayice uydursunlar yada cezalandırsınlar haksız kazanca göz yummasınlar güçleri yetmiyorsa böyle resim falan vermesinler ayıp oluyor