Bu haber kez okundu.

Afet Evleri Mahallesine Üst Geçit ve Kavşak Yapılacak
banner229

Her yıl onlarca ölümlü kazanın meydana geldiği Kurtalan yolu Afet Evler Mahallesine bir üst geçit  yapımı için başlatılan girişimler devam  ediyor.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünden gelen yetkililer ve Afetevleri Mahalle sakinleri ile birlikte Siirt – Kurtalan yolu üzerinde yapılması planlanan üst geçit ve kavşak yerleri ile ilgili incelemelerde bulundu.

Mahalle için bir üst geçit yapımının zorunlu olduğunu belirten Başkan Olgaç” Afetevler Mahallesi için bir  üst geçit yapımı zorunludur.Her gün aralarında  minik öğrencilerinde bulunduğu  binlerce vatandaş, yoğun  trafiğe sahne  olan  bu caddede karşıdan karşıla geçmeye çalışıyor.

Bu nedenle her yıl bu mevkide onlarca kaza oluyor.Bazı vatandaşlarımız vefat ediyor bazıları yaralanıyor.Çok büyük meblağlara varan maddi  hasarlar oluşuyor.Bunun önüne geçmek için Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde bu mevkide bir üst geçit yapımı için girişimler başlattık.Heyet bunun için incelemeler de bulundu.İncelemelerine ilişkin teknik bir rapor hazırlanacaktır.Amacımız halkımıza en iyi hizmetin sunulmasını sağlamaktır.”dedi.

Başkan Olgaç üst geçitin yapımını en kısa bir zamanda gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.