Bu haber kez okundu.

ADNAN EFE’DEN “VEFA YEMEĞİ”
banner229
AK Parti eski Merkez ilçe başkanı M. Adnan Efe, kendi döneminde ve yeni dönemde Merkez ilçe yönetim kurulunda görev yapan üyelere akşam yemeği verdi.
M. Adnan Efe Lokanta Osman'da düzenlenen akşam yemeğine AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve partililerle bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.
2014 yılında Merkez İlçe Başkanlığı görevini Öner Geyik’e devreden M. Adnan Efe 3 yıllık icraatlarında aile olmayı ve birlikte olmayı başardıklarını, hiçbir zaman aralarında kırgınlık yaşanmadığını ve yaptıkları görevde bütün kademelere destek olduklarını ifade ederek, “Teşkilatta başarılı olmanın püf noktası aile olabilmektir. Biz bu davaya gönülden inanıyoruz ve gönülden devam edeceğiz”... Diyerek yemeğe iştirak edenlere teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı konuşmada, eski kelimesini sevmediğini eskimeyen bir dostluk ve herkesin teşkilatın bir parçası olduğunu ifade ederek, yapılan bu etkinliği çok anlamlı gördüklerini, ve böyle bir birlikteliğe ihtiyaç bulunduğunu belirterek ,”11 aydır il başkanlığı görevini yürütüyorum, 14 Ağustos 2001 yılında ortaya çıkan Erdemliler hareketinin ruhunu tekrar yaşatacağız”… Dedi.  
İki seçimi geride bıraktıklarını, artık milyonlarca insanın kendilerinden hizmet beklediğini, AK Parti iktidarı olarak tüm dünya ülkeleri arasında yardımda birinci olduklarını, yapılan yardımların sadece Müslümanlara değil, tüm mazlum insanlara yapıldığını, birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu, bölgeyi ve ülkemizi cehenneme çevirmek isteyenlerin muvaffak olamayacaklarını, teşkilatı eğitmeye başladıklarını ve aktif olarak sahaya süreceklerini, parti kademesinin yanı sıra herkesten destek beklediklerini de vurgulayan Çalapkulu, herkesin hata yapabileceğini, hatanın aile ortamında halledilmesi gerektiğini, sorunların bire bir görüşülerek çözebileceğinin altını çizdi ve akşam yemeğini organize eden M. Adnan Efe’ye teşekkür etti.
Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik de yaptığı konuşmada, teşkilat yapısını çok iyi bildiğini, hazırlıksız iki seçim yaşadıklarını ve buna adapte olamadıklarını, ancak yine de büyük bir başarı yakaladıklarını, parti kapısının herkese açık olduğunu ifade ederek, kendilerine moral ve destek veren başta eski Merkez ilçe başkanı M. Adnan Efe’ye teşekkürde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından akşam yemeği sohbet şeklinde sonlandı.


Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiYemekAdnan Efe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uzaklardan 8 yıl önce

bu tur birlik ve bereberlik dayanışma içinde olan orda bulunan tüm teskiltat mensublarını cani gönülden kutlar böyle dayanışmaların devam etmesi temennisiyle allah yar ve yardımcınız olsun.

Avatar
partili 8 yıl önce

mehmet adnana efenin kendi döneminde ve simdiki yeni yönetimde olan üyelerimize verdiği vefa yemeğinde kendisinin halen partimize olan heyacan ve bir dava mimari göstergesi bir partili olarak bizleri onure etmiştir temennimiz diğer partili yöneticilerimize örnek olması temenni ediyoruz.

Avatar
fatih 8 yıl önce

adnan efenin ilçe baskanı dönemi olsun milletvekili aday adayı dönemi olsun sahsının bir partili olarak dik duruşu ve kibarlığı bütün teskilata olan yakınlığı hafızalardan silinmeyecek gelecek dönemlere basarılar.

Avatar
selim 8 yıl önce

adnan efenin verdiği vefa yemeğinde siysetın bir dönem olmadığını siyasetin bir sabır işi olduğu bir siyaset adamı olduğunu göstermiştir teşekkür ederiz.