Bu haber kez okundu.

Adem’de Kurs Gören Bayan Kursiyerler Geziye Götürüldü
banner229

Siirt Valiliği desteği ile Aile Destek Merkezi (ADEM) bünyesinde açılan mesleki eğitim kurslarına katılan 45 kadın,Tunceli gezisine götürüldü.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Aile Destek Merkezi (ADEM) merkezlerine katılım sağlayan düzenli ve başarılı öğrencileri ülkemizin farklı kültürlerini tanımaları için geziye götürüldü.

ADEM Koordinatörü Nurten Temiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2018-2019 yıl sonu etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı "ADEM Projesi" kapsamında 45 kadın kursiyeri ülkemizin farklı kültürlerini tanımaları için Tunceli’ye geziye götürdüklerini söyledi.

Tunceli ilini gezeceklerini belirten Temiz, şöyle konuştu: Gezimizdeki amaç, kızlarımızın sosyalleşip, sanatsal eğitimlerine destek vermekti.

Bir amacımız da yıl sonu kurs bitiminde 'doğudan-batıya' öğrencilerimizi harmanlamak ve kaynaştırmaktı. Kadınlarımız genelde ev hanımı olduğu için ilk defa böyle bir geziye çıktıklarını ifade etti."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 5 yıl önce

Ömer abe bunların masraflarını kim karşılıyor herkes kendimi karşılıyor yoksa devletin bütçesindenmi karşılanıyor acaba