Bu haber kez okundu.

ADEM “Acınız Acımızdır!” Diyerek Depremzedelerin Yanında
banner229

6 Şubat 2023 tarihinde Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Sofalaca-Şehitkamil-Gaziantep’te 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş; ardından Ekinözü-Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşanmıştır.

Depremler Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu İç Anadolu ve Akdeniz Bölgelerini kapsayan geniş bir alanı etkilemiştir. 11 ilimizde yaşanan acı kayıplar hepimizi derinden etkilemiştir. Depremzedelerimiz bulundukları illerden ayrılarak Siirt ilimize gelmeleri sonucunda Esmahan Hatun yurduna 228 ailemiz yerleştirilmiş durumda.

    Siirt ilimizde bulunan depremzede ailelerimizin yanlarında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı dile getirmek, göstermek ve destek olmak amacıyla Esmahan Hatun yurdunda bulunan çok amaçlı salonda ADEM (Aile Destek Merkezi) ailesi olarak 14 Mart Salı Günü Saat 13:00 ‘da stantlar kurarak etkinlikler yapmayı planlamaktayız.

Kuracağımız stantlar ve içeriği aşağıdaki şekildedir;

  • Aşçılık kursumuzdaki hocalarımız ve öğrencilerimizle depremzede ailelerimiz için atıştırmalık sunumlar hazırlanacaktır.

  • Kuaförlük kursumuzdaki hocalarımız ve öğrencilerimiz depremzede ailelerimiz için saç kesimi ve bakımlarını yapmalarına yardımcı olacaktır.

  • Anasınıf öğretmenlerimiz depremzede çocuklarımızın yüzlerini boyayarak mutlu olmalarını ve boya kalemleri ile boyama yapmalarını sağlayarak keyifli zaman geçirmelerini sağlayacağız.

  • Plates hocamızla birlikte eğitsel oyunlar eşliğinde eğlenceli oyunlarla güzel etkinliklerle kas gelişimlerinde katkı sağlayacağız.

  • Aynı zamanda depremzede çocuklarımıza oyuncak atölyelerimizde yapmış olduğumuz oyuncakları hediye ederek yaralarını sarmada destek olacağız.

Depremzede ailelerimizin yanında olarak ACINIZ ACIMIZDIR! Düşüncesiyle ADEM ailesi olarak her zaman yanınızdayız.

KOORDİNATÖR

NURTEN TEMİZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.