Bu haber kez okundu.

Aday Öğretmenlere Kızılay Tanıtıldı
banner229

Halk Eğitim Merkezi tarafından hizmet içi eğitim kapsamında yeni atanan aday öğretmenlere kurumları tanıma ve bilgilendirme eğitimleri gerçekleşiyor.

Yeni atanan aday öğretmenlere yönelik Halk Eğitim Merkezinde Hizmet İçi Eğitim kapsamında Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Yener Tanık ve yetkilileri tarafından Kızılay’ın faaliyet alanı,görevleri ile ilgili bilgilendirilme semineri gerçekleştirildi.

Aday Öğretmenlere yönelik Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen bilgilendirilme sunumunda Kızılay’ın tanıtıcı filmleri izlettirildi.

Daha sonra kan bağış merkezi personeli Şeyma Altıngülle kan bağışı ve önemi ile ilgili bilgilendirme sunumunu gerçekleştirirken ,Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık tarafından Kızılay’ın faaliyet alanı ,görevleri ile ilgili bilgilendirme sunumlarını aday öğretmenlere anlatılarak Kızılay bilincinin oluşturulması sağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.