Bu haber kez okundu.

AÇIK TEŞEKKÜR
banner229

Özel Siirt İbni-Sina Hastanesi Baştabipi Op.Dr.Abdullah Sarı, Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Seyhan ve Üroloji Uzmanı Yrd. Doç.Dr. Deniz Acar’a teşekkür etti.

Gazeteci Turan Koyuncu,Babamın hastalığı süresince tedavisi için her türlü tıbbi bilgi, güleryüz yardım ve insani desteklerini esirgemeyen Özel Siirt İbni-Sina Hastanesi Baştabipi Op.Dr.Abdullah Sarı’ya, Babam İbrahim Koyuncu’nun Ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve eski sağlığıma kavuşturan Özel Siirt İbni-Sina Hastanesi Üroloji Uzmanı Yrd. Doç.Dr. Deniz Acar’a ve ameliyat ekibine, Üroloji servisi hemşirelerine gösterdikleri ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim.

Ayrıca Babamın hastalığı boyunca telefonla arayan, soran tüm dostlarıma ve yakınlarıma en içten şükran ve teşekkürlerimi sunarım.

Turan Koyuncu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilal akyol 1 yıl önce

editör bey böyle teşekkür taleplerini ücretlimi ücretsizmi yapıyorsunuz bu yorumumun altına yazarmısınız saol şimdiden

Avatar
Bilal akyol 1 yıl önce

sayın editör biliyorsun bir aydır çocuklar okula gitmiyorlar servisler okul servis parası alacaklarmı bu konuyuda gündeme taşısanız