Bu haber kez okundu.

Açı Eğitim Kurumları ve Meva Kolejinden Depremzede Öğrencilere Ücretsiz Eğitim Desteği
banner229

Seydaoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahit Kayar,Kahramanmaraş depreminden etkilenen ilimize yerleşen öğrencilerin Açı Eğitim Kurumları ve Meva kolejinden ücretsiz faydalanabileceklerini söyledi.
Kayar yaptığı açıklamada; Kahramanmaraş depremlerinden etkilenip Siirt’e gelen tüm öğrencileri AÇI EĞİTİM KURUMLARI ve MEVA KOLEJİ olarak ücretsiz okutma kararı aldık .

Şu ana kadar başvuran  tüm öğrencilerin kayıtları yapıldı .Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık .Bu zorlu süreçte herkes elinden gelen gayreti gösteriyor .Millet olarak gerektiğinde çok çabuk bir şekilde kenetlenip yaralarımızı sarabiliyoruz .İnşallah bu felaketide en kısa zamanda birlik ve beraberlik içinde aşacağız .

Bir daha böylesi felaketlerin yaşanmamasını yüce rabbimden dileriz .Tekrar tüm milletimizin başı sağolsun .Vefat edenlere Allah'tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar Kayar 1 yıl önce

Allah Kabul etsin. Biriniz bin olsun inşAllah.Başta yönetim kurulu başkanı Abdülvahit KAYAR olmak üzere tüm açı ve meva ailesine teşekkür ederim. Bu şık ve anlamlı dayanışmanın diğer illere de örnek olması dileklerimle. Saygılar