Bu haber kez okundu.

Abdurrahman Bin AVF Hz Türbesi Restore Edilecek
banner229

Hayatta iken cennetle müjdelenen on kişiden birisi olan Abdurrahman Bin AVF Hz türbesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ben hayırseverlerin iş birliği ile restore ediliyor.
Pervari ilçe merkezinin 6 km uzaklıktaki Yukarı Balcılar Köyünde bulunan türbe için hazırlanan proje, Siirt Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Pervari Belediyesi ve hayırsever İş İnsanları İsmail Tekağaç – Mehmet Rençber’in katkılarıyla hayata geçirilecek.
Proje Belediye Başkanı Tayyar Özcan ile hayırsever iş insanları ile teknik elemanların katılımıyla türbede düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.
Belediye Başkanı Tayyar Özcan projenin en kısa zamanda hayata geçirileceğini belirterek katkı veren kurum ve iş insanlarına teşekkür etti.
Türbe üstü açık bir mezar, bir cami ve bir misafirhaneden oluşuyor. Türbe yakınında bulunan ve üst yaprakları sürekli sarı renkte olması ile de biliniyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet 2 yıl önce

Uydurma bir turbe