Bu haber kez okundu.

8. Kattan Düşen Şevval Bebek Hayatını Kaybetti
banner229

Dün evinin 8. katından düşen 2 yaşındaki Bilge Şevval Yılmaz, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Dün Yeni Mahalle'de bulunan Elit Park sitesi, 8. kattaki evlerinde yatak odasının camından bakmak istediği sırada dengesini kaybeden 2 yaşındaki Bilge Şevval Yılmaz, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay sonrası Vali Ali Fuat Atik eşi Fulya Atik ile birlikte 8. kattan düşen ağır yaralanan 2 yaşındaki Bilge Şevval Yılmaz'ı hastanede ziyaret etmiş, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığına bağlı askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülmesini sağlamıştı.

Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan 2 yaşındaki Bilge Şevval Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir vatandaş 6 yıl önce

binalardaki fransız balkon modası çocuklar için çok tehlikelidir. derhal bir yasa çıkarılmalı ve bu balkonların yapılması yasaklanmalıdır. son zamanlarda bu tip ucube balkonlardan düşen çocukların sayısı oldukça fazladır..buradan yetkililere sesleniyorum. bu çocuğun ölümünden bu fransız tipi balkonların yapılmasına müsade edenler de sorumludur..!!

Avatar
Vildan Nil aslan 3 yıl önce

Benim annemin arabasının üstüne düşmüştü hatta