Bu haber kez okundu.

6 Yıldır Aranan ve 17 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
banner229

6 yıldır aranan ve (17) yıl (8) Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ü.A. isimli şahsın Jandarma Dedektifleri JASAT (Jandarma Suç araştırma Timi) timi ve İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca uzun zamandır yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde Uluköy köyüne geleceğinin öğrenilmesi üzerine 13 Nisan 2020 günü köyde icra edilen operasyon ile yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Siirt – Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Kapıkaya köyü nüfusuna kayıtlı ve aşağıda belirtilen;

a.    Kamu Malına Zarar Verme – (Ağrı 1. Asliye Ceza Mahkemesi)
b.    Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması – (Siirt 3. Asliye Ceza Mahkemesi)
c.    Ruhsatsız Ateşli Silahlar ile Mermileri Satın Alma veya Bulundurma – (Batman 1. Asliye Ceza Mahkemesi)
d.    Silahla Tehdit – (Ağrı İlamat ve İnfaz Bürosu) 
e.    Basit Yaralama – (Ağrı İlamat ve İnfaz Bürosu)
f.    Yaralama – (Siirt İlamat ve İnfaz Bürosu)
g.    Basit Yaralama – (Ağrı İlamat ve İnfaz Bürosu)
h.    Kamu Malına Zarar Verme - (Ağrı İlamat ve İnfaz Bürosu) 
i.    Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama – (Şanlıurfa Ağır Ceza Mahkemesi)
suçlarından (6) yıldır aranan ve (17) yıl (8) Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ü.A. isimli şahsın Jandarma Dedektifleri JASAT (Jandarma Suç araştırma Timi) timi ve İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca uzun zamandır yürütülen istihbarı çalışmalar neticesinde Uluköy köyüne geleceğinin öğrenilmesi üzerine 13 Nisan 2020 günü köyde icra edilen operasyon ile yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan Ü.A. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış olup, Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.