Bu haber kez okundu.

50 Yaş Üzeri ve Sağlıkçılara Üçüncü Doz Aşılama Başladı
banner229

50 yaş üzeri vatandaşların ve sağlık çalışanları üçüncü doz aşı randevularını bugünden itibaren alarak aşı olmaya başladılar. 

En son yapılan Bilim Kurulu toplantısında 50 yaşından büyük vatandaşlar ve sağlık çalışanları hangi aşı ile olursa olsun 3. Doz aşı olmalarının faydalı olacağını kararlaştırılmıştı. 

2 doz aşı olmuş 50 yaş ve üzeri vatandaşlar ile sağlık çalışanları bugünden itibaren istedikleri aşı ile 3. Doz aşılarını olmak üzere randevu alabileceklerdir. 

3. Doz aşının hangi aşı türü ile olduğunun herhangi bir kısıtlaması ya da önceliği olmadığı, Vatandaşlar ve sağlık çalışanları ilk iki dozda hangi aşıyı yaptırmış olurlarsa olsunlar 3. Doz olarak istedikleri aşıyı olabilecekler. 

Bu konuda tercih vatandaşlara ait olacağı öğrenildi.

DAHİLİYE UZMANI DR.NECİP NAS HERKESİ AŞI OLMAYA DAVET ETTİ

Bugün 3. Doz aşısını bugün yaptıran Özel Siirt Hayat Hastanesi İç Hastalıkları Uzman Dr. Necip Nas, Gönül rahatlığı ile istediğiniz aşıyı 3. Doz olarak yaptırabilirsiniz.

Aşıya karşı olmayan ama aşı olmakta tereddüt eden vatandaşlara seslenen Dr. Nas, Siz tereddüt eder ve geri durursanız bir kişi eksik kalacağız ve her bir eksiğimiz bizi toplumsal bağışıklık hedefimize ulaşmakta geciktirecektir. 

Salgına son darbeyi vuracak olan, aşı ile toplumsal bağışıklığı elde etmektir. Her bir vatandaşımız diğerlerinin aşı olmasını beklemeden aşısını olmalı ve toplumsal bağışıklık hedefinde mücadeledeki yerini almalıdır ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.