Bu haber kez okundu.

4. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
banner229
2015 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında, Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Toplantıya; Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve yatırımcı il ve bölge kuruluşlarının müdürleri, bazı sivil tolum örgütlerinin temsilcileri ile basın mensupları katıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan Vali Mustafa Tutulmaz, “Bilindiği gibi İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının amacı İlde yapılan yatırımların masaya yatırılması, varsa sorun ve darboğazların aşılması ve kurumlar arasında koordinasyonun sağlanmasıdır. Bu vesile ile içinde bulunduğumuz mevsim şartlarından azami derecede faydalanılarak çalışmaların hızlandırılması ve neticelendirilmesini büyük önem arz etmektedir.” dedi.
Vali Tutulmaz, ilimizde önemli yatırımları bulunan tüm yatırımcı kuruluşların yürüttükleri projelerde yaşanan aksaklıklara değinerek, sorunların hızlı ve etkin bir şekilde giderilmesini istedi. Daha sonra Yatırımcı kurum yöneticileri söz alarak yürüttükleri projeler hakkında kurul üyelerine bilgi verdiler.
İlimiz genelinde: 2015 Ekim ayı itibariyle 342 proje üzerinde çalışmalar yapılmıştır. Bu 342 projeden; 118’i tamamlanmış, 139’u devam etmekte, 35’i ihale aşamasında, diğerleri proje aşamasındadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.