Bu haber kez okundu.

30 Mart'ta “Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” Uygulaması Şirvan İlçemizde Gerçekleştirildi
banner229

Yaya geçitlinin önemine vurgu yapmak ve hatırlatmak için İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen '30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi Çektik' uygulaması Şirvan ilçesinde de gerçekleştirildi.

Yayalara ilk geçiş hakkını vermeye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “KIRMIZI ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ” uygulaması Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, yürütülecek faaliyet ve destekleyici kampanyaların etkisini artırmak, yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla başlatılan “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” uygulaması kapsamında, Kaymakamlık Binası önünde yer alan yaya geçidine Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ile birlikte ilk şeritleri çekti.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun liderliğinde başlatılan  “30 Mart’ta Kırmızı Çizgimizi Çekiyoruz” uygulaması kapsamında ilimizde kırmızı çizgilerimizi çektik. Yayalara öncelik tanınması ve bu konuda farkındalık oluşturulması anlamında bugün burada bu çalışmamızı başlatmış olduk."diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.