Bu haber kez okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı Açıklandı
banner229

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. Yıl dönümü münasebetiyle planlanan kutlama programı, Covid-19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığımızın 19.08.2020 tarih ve 13383 sayılı emirleri doğrultusunda sadece protokol düzeyinde sınırlı katılımla Çelenk sunma ve Şehitlik ziyaretleri şeklinde gerçekleştirilecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, 30 Ağustos Pazar günü saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanında ATATÜRK Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Buradaki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erecek.

Daha sonra 09:30-10:00 saatleri arasında Şehitlik Ziyareti Tugay Şehitliğinde mülki ve askeri erkân ve TBMM’nde grubu bulunan siyasi partilerden kamu kurum ve kuruluşlarından, şehit ve gazi derneklerinden birer temsilcinin katılımı ile maske ve mesafe kuralına riayet edilerek gerçekleştirilecektir.

30/08/2020 Pazar günü saat 07.00’den başlayarak saat 24.00’e kadar resmi müesseseler, özel işyerleri, binalar ile caddelerin belirlenen yerlerine bayrak ve flamalarla donatılması sağlanacaktır.

Öte yandan tüm vatandaşlarımız evlerinin cam ve balkonlarını şanlı bayrağımız ile donatmaları yönünde teşvik edici paylaşımlarda bulunulacaktır.

Covid-19 tedbirleri dolayısıyla Resepsiyon düzenlenmeyecektir.

Tüm Siirtli hemşerilerimizin ’30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.