Bu haber kez okundu.

28 MOLOTOF KOKTEYLİ ELE GEÇİRİLDİ
banner229
Siirt'te izinsiz gösterilerde kullanılacağı belirlenen 28 molotofkokteyli ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan metruk binaya düzenlenen operasyonda 28 molotofkokteyli ve çok sayıda boş şişe ve malzemenin ele geçirildiği bildirildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın desteği ile bir ihaneti daha engelledi. Çok sayıda molotof ele geçirildi. Siirt'te Halkın iradesini yakarak, yıkarak, korkutarak ipotek altına almaya çalışanlara bir darbe daha.” Açıklamada, milletvekili genel seçiminin yapılacağı 1 Kasım'da gerçekleştirilecek izinsiz gösteri ve eylemlerde kullanılmak üzere hazırlandığı değerlendirilen molotofkokteyllerinin olay yerinde imha edildiği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtEmniyetMolotof28 Adet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.