Bu haber kez okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çelenk Sunma Töreni Yapıldı
banner229

TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtında tören düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı Kutlama Programı koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerle örtüşecek şekilde kutlandı.

Çelenk sunma programına İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerle ve sosyal mesafeye uygunluk ve maske kullanılan tören İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Atatürk anıtına çelek bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okunmasının ardından program sona erdi.

İl Emniyet Müdürlüğüne ait Drone çekim yaparken Türk bayrağını dalgalandırması çevredeki vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.