Bu haber kez okundu.

1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği Vatandaşlara Maske Dağıttı
banner229

1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği, Güres caddesi ve Aydınlar caddesinde vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıttı.

1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker ve üyeleri, koronavirüse karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Güres Caddesi’nde vatandaşlara kolonya ikram edip, maske ve eldiven dağıttı.

1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği Cumali Şeker, yaptığı açıklamada, koronavirüse karşı farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şeker, “Koronavirüsünün en fazla yayıldığı illerimizden biri de maalesef Siirt oldu. Dernek olarak vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu Güres, Aydınlar Caddesi ve gerekli olan bütün yerlerde gün boyu farkındalık oluşturmak için vatandaşlara kolonya ikram edip, maske ve eldiven dağıttık. Koronavirüs belasından üstesinden farkındalık oluşturmazsak galip gelemeyeceğiz.” dedi.

Şeker, Vatandaşlarımızın da Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruları dikkate almalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz. Mümkün olduğunca "Evde Kal Siirt" diyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.