Bu haber kez okundu.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI ACIKLANDI
banner229
Vatanları için canlarını feda etmekten çekinmeyen Gazilerimiz, 19 Eylül 2015 Cumartesi günü anılacak.
Gaziler Günü” nedeniyle düzenlenen programa göre, Cumartesi günü saat 11:00’de Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak, ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekilecektir.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrenciler tarafından şiirin okunmasından sonra, gaziler adına bir konuşma yapılacak.
 Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen’in konuşmaları. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilecek bir öğretmen tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı ile program sona erecektir.
“Gaziler Günü” nedeniyle Cumartesi günü resmi daire, özel kuruluşlar, müesseseler, askeri birlikler, kurum ve kuruluşlar Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile donatılacak.

Anahtar Kelimeler:
SiirtGaziler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

bu vatan için hayatını feda eden tüm şehitlere, allahtan rahmet, ve gazilere de ömür boyu sağlıklı bir hayat diliyorum, gaziler gününüz kutlu olsun.