Bu haber kez okundu.

15 Temmuz Şehitleri Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi
banner229

Siirt Valiliği himayelerinde "Spor Yapıyorum Ülkemi Seviyorum" Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kentteki okullar arasında "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Halı Saha Turnuvası" düzenlendi.

Siirt Valiliği, Siirt Amatör Futbol Federasyonu Başkanlığı, Siirt Hakem Kurulu işbirliği ile düzenlenen turnuvaya, 32 okulun öğretmenlerden oluşan takımların katıldığı turnuvada Gazi Lisesi, Osman Demir Ortaokulunu 4-0 yenerek şampiyon oldu.

Şölen havasında, centilmenlik içinde geçen maça, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyon takımı tebrik eden Vali Ali Fuat Atik, sporun, dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu belirterek, toplumu birleştiren ve kaynaştıran bu tür sosyal içerikli projelere devam edeceklerini kaydetti.

Turnuvaya davet edilen eski A Milli takım futbolculardan Hami Mandıralı da yaptığı açıklamada; "Bu tip organizasyonların her şehirde olması lazım. Öğretmenlerin bir araya gelip kaynaşması çok güzel bir duygu. Yolda yürürken birbirini tanımayan insanlar burada karşılıklı top oynuyorlar ve birbirlerini tanıyorlar. Dolayısıyla bu etkinliklerin devam etmesi insanların birbirlerine daha saygılı, sevgili bir şekilde davranmasını sağlar. İyi ki ben de Siirt'e gelmişim." diye konuştu.

Siirt Amatör Futbol Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar isa bu yıl turnuvaya katılımın yüksek olduğunu belirterek, Vali Atik’e, emeği geçen kurum ve kişilere teşekkür etti.

Final oynayan takımlara, Vali Ali Fuat Atik ve Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın tarafından kupa ve hediyelerini verdi.

Turnuva çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Turnuva finalini, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Baro Başkanı Nizam Dilek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat,  öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.