Bu haber kez okundu.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Kapsamında  “Garnizon Şehitliği” Ziyaret Edildi
banner229

Siirt’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

 15 Temmuz Darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek, bu şuurun canlı tutulması amacıyla ilimizde de Cumhurbaşkanlığımızın talimatları ve himayeleri ile 14 – 15 Temmuz 2019 tarihleri arasında ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’, ilimizde çeşitli etkinliklere kutlanıyor.

Program kapsamında 14 Temmuz Pazar günü Siirt Valiliği tarafından Peri Masalı düğün salonunda Şehit yakını ve Gaziler onuruna öğlen yemeği verildi.

Siirt Valiliğince bugün düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği saat: 11:00’de Garnizon Komutanlığında şehitlik anıtının ziyaretiyle başladı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in anı defterine imza atması ve şehit kabirlerine karanfil bırakmasıyla devam eden törende, Kuran-ı kerim okundu. İl Müftüsü Ahmet Altıok tarafından Aziz Şehitlerimiz için dua okundu.

Bugünkü ikinci etkinlik öğle namazına müteakip Merkez Abdulhakim Sancak Çarşı Camiinde 15 Temmuz şehitlerinin manevi ruhları için mevlit okunarak, dua edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.