Bu haber kez okundu.

14 Mart Tıp Bayramı
banner229
Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Muzaffer Aslan, 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı.
Aslan, mesajında, İnsanların daha sağlıklı ve daha mutlu yaşam sürdürmesine hizmet etmeyi planlayan Tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olduğunu söyledi.
Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir gösterge olduğunu belirten Aslan, şunları kaydetti;“Gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli başarılara imza atılmış ve son modern teknolojiyi de kullanarak alanında uzman eğitimli personellerle sağlık hizmeti sunulmaya devam etmektedir. Özellikle son yıllarda ilimizde sağlık alanında önemli yatırımlar gerçekleştirilmiş olup atılan her adımda sağlık çalışanlarının da gece gündüz demeden, fedakârca ve azimli çalışmaları takdire şayandır.
Ayrıca tüm zorluklara rağmen yılın her günü, günün her saati görev yapan sağlık çalışanlarının hoş görüşü tutumları ve mesleklerine bağlılıkları takdire şayandır. İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren başta Siirt Devlet Hastanesi’nin hekimleri ve sağlık çalışanları olmak üzere bütün Tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını Kutluyor başarılı çalışmaların devamını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.