Bu haber kez okundu.

1300 Öğrenci Aynı Anda Resim Çizerek Barış Pınarı Harekâtına Destek Verdi
banner229

Siirt’te Mehmetçik İlk Öğretim Okulu öğrencileri Barış Pınarı Harekâtına destek amaçlı aynı anda resim çizdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütleri PKK/YPG ve DEAŞ'a yönelik sürdürdüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek amaçlı resim çizen ilk okul öğrencileri “En büyük Asker bizim asker, Türk askeri gelecek barış gelecek” şeklinde slogan atarak Barış Pınarı harekâtına destekte bulundular.

Okul bahçesinde düzenlen etkinliğe, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Vali Ali Fuat Atik, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay öğrencilerle birlikte resim çizerek öğrencilere destek verdi.

1300 öğrencinin aynı anda resim çizerek Barış Pınarına katılan askerlerimizin destek verildiğini açıklayan Siirt Valisi Ali Fuat Atik “Mehmetçik okulumuz 1300 öğrencimiz aynı anda Suriye Barış Pınarı Harekatında görev yapan askerlerimize destek olmak maksadıyla bir etkinlik düzenlediler.

Hepsi aynı anda duygularını anlatan resimler çizdiler. Bizde çocuklarımızın bu duyguları yaşar iken yanlarında olmak istedik. Her zaman olduğu gibi Siirt halkının evlatları da vatan sever, vatanını milletini devletini seven çocuklar burada çok güzel manzaralar ile karşılaştık kendilerini kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.