Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Çalışmalarına Devam Ediyor
banner229

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Siirt Tıp Fakültesi olarak 31 Aralık 2018 tarihinde 24 adet öğretim üyesi alımı için Resmi gazete ilanı çıktı, başvuru süreci halen devam etmektedir ve ikinci etabımız olan Tıp Fakültesi Öğrenci alımı için Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Erman himayelerinde ve şahsım başkanlığında bir eğitim komisyonu oluşturuldu, şu an öğrencilerin eğitim alabilmesi için gerekli olan derslik ve laboratuar odalarını Siirt Üniversitesi bünyesinde olan imkânlarımızı kullanarak düzenlemeye çalışıyoruz, önümüzdeki süreçte 450 yataklı hastanemize ek olarak yatırım bütçesine alınan ek 400 yataklı hastaneyle beraber önümüzdeki 2 yıl içinde 850 yataklı eğitim ve araştırma hastanesi hizmete başlayacak ve eğitim öğretim daha kaliteli ve daha işlevsel olabilecektir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

Değerli hobam Murat Bey ve Değetli hocam Vefik bey Siirt sizleri hiç bir zaman unutmayacaktır.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.