Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Üç Öğrenciye Şiddet Uygulayan Öğretmenin Görevine Son Verildi
banner229

Siirt'in Şirvan ilçesinde 3 öğrenciye sobanın sıcak ızgarasıyla şiddet uygulayan öğretmen Alican Kalem’in biten soruşturmasının ardından görevine son verildi.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada;Şirvan İlçemize bağlı Demirkapı İlkokulu’nda 15.01.2019 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bildirilen sözleşmeli sınıf öğretmeni Alican Kalem’in 3 öğrenciye sıcak demir çubuk ile fiziksel şiddette bulunmasıyla ilgili müessif olay, ivedilikle ilgili mercilere aksettirilmiştir.

Adli süreç başlatılmasıyla birlikte idari tasarruflar kullanılmıştır. Aynı gün Şirvan Kaymakamlığınca öğretmen açığa alınmış ve soruşturma için müfettiş talep edilmiştir. Olay ile ilgili başlatılan adli ve idari soruşturma ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğünden söz konusu çocuklar için psikolojik destek ile ilgili işlem başlatılmıştır.

Sözleşmesi askıya alınan öğretmen, müfettiş incelemesi bitmiş ve öğretmenim görevine son verilmiştir.

PERVARİ’DE ÖĞRENCİSİNE ŞİDDET UYGULAYAN KADIN ÖĞRETMENİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Siirt'in Pervari ilçesinde sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan ücretli öğretmen saç tıraşı olmayan 6 yaşındaki öğrencisine uyguladığı şiddet görüntüleri ortaya çıkınca, görevine son verildi.

İl Mili Eğitim Müdürü Deniz Edip yaptığı açıklamada; Pervari İlçesi Karşıyaka Köyü okulu öğretmeninin öğrencinin saçını çekip tokatlaması ile ilgili olarak; öğretmenin kurumumuzda ücretli öğretmen olarak görev yaptığı tespit edilmiş olup hemen görevine son verilmiştir.

Söz konusu öğrenci için yine rehber öğretmenler görevlendirilmiş olup psikolojik destek sağlanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.