Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Okullara Bilgisayar Dağıtıldı
banner229

Şirvan Kaymakamlığı himayelerinde, Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan ortaokullar ve bağımsız ilkokul idarelerinde kullanılmak üzere 16 Adet dizüstü bilgisayar ve 2 adet All In One Masaüstü bilgisayar toplam 18 Adet  bilgisayarın dağıtımı yapıldı.

Dağıtım törenine Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ve okul idarecileri katıldı.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar yaptığı açıklamada; dağıtılan bilgisayarla ilçede yaşayan nüfusun bilgiye erişme olanaklarını geliştirerek,toplumsal gelişmişlik farkını azaltmak ve bu şekilde toplumun bir bütün olarak kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, ilçe genelindeki ortaokullar ve bağımsız ilkokullara alınan 16 adet diz üstü bilgisayar, 2 adet All In One Masaüstü bilgisayar, dezenfektan, maske, bahçe ve kalorifer kazanı işlerinde kullanılmak üzere alınan malzemelerin dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaymakam Hasar, öğrencilerin eğitimlerini internet olanağı, kitap ve çalışma ortamı sağlayarak destekleyip, bu şekilde eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmayı da amaçladıklarını vurgulayarak, gelecek nesillerin teknoloji ili büyümesi gerektiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.