Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Bir Öğretmen Ev Ev Dolaşıp Öğrencilerine 23 Nisan Sürprizi Yaptı
banner229

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Elmadalı köyünde sınıf öğretmenliği yapan Leyla Dündar, corona virüs önlemleri kapsamında okullarına ara verilen ve evlerinde bulunan öğrencilerini unutmadı.

Siirt’in Şirvan İlçesine bağlı Elmadalı Köyünde öğretmenlik yapan Leyla Dündar, evlerinde ziyaret ettiği öğrencilerine 23 Nisan sürprizi yaptı.

Dündar, Coronavirüs salgını nedeniyle bu yıl kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında öğrencilerini yalnız bırakmayarak, öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek öğrencilerin evini balon ve bayraklarla süsledi.

Öğretmen Dündar, korona virüs salgını nedeniyle eğitime verilen ara nedeniyle evlerinde bulunan öğrencilerini ziyaret ederek, öğrencilerin evlerini balonlarla bayraklarla süsleyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Leyla Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 23 Nisan'da öğrencilerimi unutmak olmazdı. Onlar süs almaya gelemiyorlarsa ben onlara,bu mutluluğu yaşatırım.Çocuklara bu mutluluğu yaşatmak konusunda,yardımını esirgemeyen,Şirvan Kaymakamımız Sayın Memiş İnan'a, Şirvan İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Barış Kezer’ 'e sonsuz,teşekkürlerimi iletiyorum iyiki varsınız.

Kapılarının çalmasıyla öğretmenlerini karşılarında gören öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi. Minik öğrenciler, hem arkadaşlarının hem de diğer çocukların bayramını kutlamayı da ihmal etmediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.