Bu haber kez okundu.

Siirt’te Okul Pansiyonları Denetlendi
banner229

İlimiz merkezi okullarına bağlı olarak hizmet veren pansiyonlar, İl Millî Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'nun talimatlarıyla Müdürlük yöneticileri tarafından eş zamanlı olarak denetlendi.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, ailelerinden uzakta eğitim gören ve pansiyonlarda barınan öğrencilerin problemlerini yerinde görmek, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini kontrol etmek, pansiyon çalışanlarının ve öğrencilerin hijyenik ve güvenli bir ortamda olmalarını sağlamak amacıyla okul pansiyonlarını denetlediler.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri yaptıkları incelemede, okul pansiyonlarında ailelerinden ayrı kalan öğrencileri aile ortamı standartlarına getirmeyi hedeflediklerini, bunun içinde yapılabilecek ne varsa öğrencilerin hizmetlerine hazır hale getirmeyi planladıklarını belirttiler.

Ayrıca depo ve ambarlar da kontrol edilerek, pansiyonlarda daha kaliteli bir yaşam ortamının sağlanmasına çalışıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.