Bu haber kez okundu.

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Siirt Şampiyonu Oldu
banner229

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Siirt Şampiyonu Oldu

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Badminton genç kızlar ve Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.
Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Badminton Genç Kızlar - Erkek İl Birinciliği -müsabakalarına kızlar kategorisinde 8, erkekler kategorisinde ise 8 okul olmak üzere 16 takım katıldı.Bu 16 takımdan 8 her gruptan 4 der takım elendikten sonra 4 der takım kalarak aralarında oynanan çekişmeli maçlarda  Genç Kızlar kategorisinde Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi 2. Şirvan Metal Lisesi 3.cü 14 Eylül Anadolu Lisesi 4.üncü Genç Erkekler kategorisinde Spor Lisesi 1.inci Yavuz Sultan Selim 2.inci Abdulhakim Ayten Lisesi 3.üncü Tekno Kent Koleji 4.üncü

Dereceye giren takımlara kupa, başarı belgeleri ve madalyaları Spor Şube Müdürü Levent Obus, ve Badminton İl Temsilcisi Şükrü Harman ve gazeteci Misbah Yılmaz  tarafından verildi.

Genç kızlar ve erkekler kategorisinde birinci olan Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve erkeklerde Spor Lisesi katılmaya hak kazandı.
Yapılan ödül töreni sonrası konuşan Siirt Şube Müdürü Levent Obus,“Öncelikle il müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Okullar Arası Badminton genç Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakalarına katılarak elde ettikleri başarılarından dolayı bütün sporcularımızı ve okullarımızı kutluyor, dedi.

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul baş müdür yardımcısı Alican Çelik açıklamasında; özellikle okulumuzun beden eğitimi öğretmenlerinden Mehmet Sedat Baran'ı öğrencilerimizi yetiştirdiği için kendilerine çok teşekkür ederim, öğrencilerimizin de okulumuza tattıkları bu şampiyonluğundan dolayı kendilerine de çok teşekkür ederim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.