Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi, Hızla Gelişiyor
banner229
2007 yılında kurulan Siirt Üniversitesi, her yönüyle her geçen gün önemli gelişmeler göstermeye devam ediyor.
Bir zamanlar "Üç Dilli Kardeş Şehir" olarak bilinen Siirt’imiz için bir hayal olarak görünen ve bu yıl 9'uncu yılını dolduran Siirt Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Murat Erman'ın öncülüğünde hızla gelişmeye devam ediyor. Açılan fakülte ve yüksekokullardaki kaliteli eğitimin yanında fiziki olarak da gelişen Siirt Üniversitesi, 10 binin üzerindeki öğrenci mevcuduyla yeni kurulan üniversiteler arasında en üst sıralardaki yerini koruyor.
Yüksek lisans ve doktora programlarıyla da Türkiye'nin önemli bilim yuvalarının başında olan üniversitelere akademisyen yetiştiren Siirt Üniversitesi, enstitüleri ve araştırma merkezleriyle de "Bilimin Işığında"ki sloganında olduğu üzere bilime hizmet ediyor.
Siirt Üniversitesi, bunların yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de üniversiteler arasında söz sahibi bir üniversite oldu.
Rektör Erman'ın çalışmalarını desteklediği sosyal kulüpler de önemli faaliyetlerde bulunarak üniversitenin sosyal ve kültürel alanında daha aktif bir hale gelmesine katkı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.