Bu haber kez okundu.

Siirt'te Okullar Arası İzleme Sınavı Ödül Töreni Düzenlendi
banner229

Siirt'te Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından 28-30 Aralık 2021 tarihinde il genelinde düzenlenen İzleme Sınavında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

28-30 Aralık 2021 tarihinde ilimizde yapılan ilkokul ve ortaokul kademelerinde toplam 20 bin öğrencinin katıldığı "İl Geneli İzleme Sınavı"nda dereceye giren  öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri katıldı.

Törende konuşma yapan Edip, başarıda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerini tebrik ederek İl izleme sınavında ilimizde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Ortaöğretim kademelerinde yapılan sınavda dereceye giren öğrencilerin ödül töreni ise önümüzdeki hafta yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.