Bu haber kez okundu.

Siirt'te 91 Bin 170 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı
banner229

Siirt'te 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde 517 okulda eğitim gören 91 bin 170 öğrenci karnelerini alarak hem karne hem de tatil heyecanını yaşadı.

Eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Milli Eğitim Müdürü İsa Güneşle birlikte Merkez Cumhuriyet İlkokuluna giden Vali Yardımcısı Erkan Savar, çocuklarının karne sevincini yaşamaya gelen anneleri kutlayarak, başarıda emeğin büyük kısmının annelere ait olduğunu söyledi.

Okuldaki birinci sınıfları ziyaret ederek karnelerini ve başarı belgelerini dağıtan Savar, eğitimin ülkelerin geleceği açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı bu gün sona eriyor. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.Bir kutlamayıda anneler hak ediyor. Bu başarıda onların emeği de çok büyüktür.”  Dedi.

Çocuklarla da sohbet eden Savar, öğrencilere karne hediyesi olarak kitap armağan etti.
İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş de il genelinde 517 okulda eğitim gören 91 bin 170 öğrencinin karnelerini aldığını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.