Bu haber kez okundu.

Sancaklar Vakfı’ndan Siirt Üniversitesi Öğrencilerine Burs
banner229
Eğitim ve öğrenimini sürdürürken, maddi ilgi ve destek bekleyen başarılı öğrencilerimize Sancaklar Vakfı’ndan yardım eli uzandı. Sancaklar Vakfı, Siirt Üniversitesi fakültelerinde eğitim gören ve not ortalaması ile program bazında birinci, ikinci ve üçüncü olma başarısını gösteren toplam 90 öğrenciye burs verecek.
Ayrıca her zaman başarılı sporcuları destekleyen ve kazanılan sportif başarıların gelişmesi için gayret gösteren üniversitemize ve üniversitenin kazanmış olduğu sportif başarıları da göz ardı etmeyerek destek çıkan Sancaklar Vakfı üniversitede eğitim gören ve çeşitli branş ve klasmanlarda dereceye giren öğrencilere de maddi desteğini sürdürüyor.
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Erman, Türkiye’mizin yarınlarını aydınlık kılabilmenin ön koşulunun eğitimden geçtiğini idrakinde olan Sancaklar Vakfı’nın gösterdiği hassasiyet ve destekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Sancaklar Vakfı’na ve eğitim gönüllülerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.