Bu haber kez okundu.

Orhan Danış İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına Getirildi
banner229

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü başarılı idareci Orhan Danış İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığına getirildi. Başarılı çalışmalara imza atan Danış, Siirt İl Milli Eğitim Müdür yardımcılığına atanarak yeni görevine başladı.

İlimizin yeni Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Danış, kentte yapacak çok iş olduğunu ifade ederek, eğitim öğretim kalitesinin artırılması için tüm kurumlarla birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarının mesajını verdi.

Orhan Danış, Valimiz Sayın Ali Fuat Atik ve Siirt Milletvekili Sayın Osman Ören’in teveccühleriyle İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim. Bu makamlar takdir makamlarıdır. Şerefle yürüttüğümüz görev içerisinde elimizden geldiği kadar vatanımıza ve memleketimize hizmet etmeye çalıştık.

Bu süre zarfında, ilimizde hayırseverlerle birlikte okul yaptırarak eğitime kazandırdık. Her zaman iyiyi ve güzeli yapmak için çaba sarf ettik. Gidip orada da bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Danış kendisini bu göreve layık gören,Valimiz Sayın Ali Fuat Atik’e ve Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür etti.

Siirt Milli Eğitim Müdürü Yardımcılığına atanan Orhan Danış’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
al, çaycı 5 yıl önce

sayın hocam işin hayırlı olsun Allah yar ve yardımcın olsun sen bir baba hatırasısın ve bu dürüstlüğü babadan görme ye bu sevyeye gelmişsin Allah nejdet abemizi rahmet eylesın

Avatar
Adem korkmaz 4 ay önce

Orhan hoca benim ilkokul öğretmenim Kurtalan Atatürk ilkokulundan öncelikle kendisini tebrik ediyorum hakettiğini düşünüyorum başarılarının devamını diliyorum