Bu haber kez okundu.

Ordu Altınordu Belediyesinden Baykan İlçemizdeki Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Seti
banner229

Ordu Altınordu Belediyesi ile Baykan Kaymakamlığı arasında gerçekleşen görüşmeler çerçevesinde Ordu Altınordu Belediyesince Baykan ilçemizdeki anaokulları ve ilkokullarda okuyan öğrencilere yönelik çanta ve kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ile Ordu Belediyesini ve Belediye Başkanı Aşkın Tören’i temsilen Belediye Başkan Yrd Ahmet Akyurt’un katıldığı törende Veysel Karani Beldemizde bulunan Nene Hatun Anaokulu’nda ve Veysel Karani İlkokulunda pandemi koşullarına riayet edilerek okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımı ile hediyelerin dağıtımı gerçekleştirildi.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Mehmet Tunç konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Ülkemizin kalkınması, ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ancak eğitimli bireylerin çoğalmasıyla mümkün olacaktır.

Bugün ilçemizde Ordu Altınordu Belediyemizin katkıları ile örneklem seçilen Veysel Karani anaokulu ve ilkokulumuzda bulunan temsili öğrencilerimize kitap, çanta ve kırtasiye malzemeleri desteğinde bulunuyoruz.

Pandemi koşullarında 600 öğrencimize yapılacak bu desteklemeleri okul müdürlerimiz aracılığı ile bizler çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu vesile ile eğitime katkılarından dolayı Belediye Başkan Yrd nezdinde Ordu Altınordu Belediye Başkanı Sayın Aşkın Tören'e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Ordu’dan Hatay’a, Azez’e ve akabinde de Baykan İlçemizdeki öğrencilerimize çocuklarımıza bu desteklerini esirgemeyen Ordu Altınordu Belediyesine buradan şükranlarımızı iletiyoruz. Kuzeyi ve güneyi ile batısı ve doğusu ile bir ve bütün olan milletimiz bu Pandemi koşullarını da hayırlısı ile atlaracak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, öğrencilerimiz ve aileleri eskiden olduğu gibi okullarına kavuşacaklar. Bizler de maddi imkanlar ölçüsünde öğrencilerimizi ve ailelerini desteklemeye devam edeceğiz. Bu kapsamda her türlü mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.