Bu haber kez okundu.

Okul Servis Şoförlerine Eğitim Verildi
banner229

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından okul servisi sürücülerine eğitim verildi.

2018-2019 Eğitim öğretim yılının sorunsuz geçirilmesi amacıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, okul servis araçlarıyla güvenli bir şekilde taşınması ile ilgili İl Kültür Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda, ilimizde faaliyet gösteren okul servis taşımacılığı yapan araç sahipleri ve şoförlerine güvenli yolcu taşımacılığı konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eğitimde servis şoförlerine eğitim öğretim yılı boyunca uyulması gereken kurallar ve yeni uygulamalar anlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Ekipler Birim Amiri Kıdemli Baş Polis Fatih Ceylan tarafından,İl Kültür Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminerde servis şoförlerine trafik güvenliği, okul servis şoförü davranışları, servis araçları hizmet yönetmeliği, taşıtlarda aranacak şartlar, Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre sürücülerin uyacağı kurallar, ilk yardım gibi konularda sürücülerİ bilgilendirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Ekipler Birim Amiri Kıdemli Baş Polis Fatih Ceylan tarafından verilen eğitimde okul servis araç şoförlerine trafikte uyulması gereken kurallar görsel olarak anlatıldı.

Seminerde ayrıca, son beş yılda okul servis araçlarının karıştığı trafik kazalarında en çok ihlal edilen kurallar üzerinde duruldu. Seminerde servis şoförlerine yönelik konuşan Kıdemli Baş Polis Fatih Ceylan, "Araçlarınızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, umutlarımızı ve yarınlarımızı taşıyorsunuz. Hata yapmak gibi bir lüksünüz yok. Çok dikkatli olmalısınız". Tüm öğrencilerimize, şoförlerimize başarılı ve kazasız bir yıl geçirmelerini diliyorum." dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.