Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Müdürü Suay:  Hedefimiz, İlimizin Eğitim Çıtasını En Üst Seviyeye Çıkarmak
banner229
Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, asıl amaçlarının ilimizde daha kaliteli bir eğitim olduğunu belirterek, eğitim çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için temel eğitimden orta eğitime geçişte sınavlarının daha iyi geçmesi için okul müdürlerine talimat verdi.
Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, temel eğitimden orta eğitime geçişte etkili olan ortak sınavlarda başarıyı arttırmak için okullarda açılan hazırlık kurslarına önem verilmesini ve hazırlık kurslarına katılımın ve en üst seviyeye çıkarılması için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirterek, Okullarımızda okuyan öğrencilerimizin ortak sınavlarda, en iyi puanı alabilmeleri için, okullarımızda açtığımız hazırlık kurslarına daha fazla önem verdiklerini söyledi.
Hazırlık kurslarına katılımı en üst düzeye çıkardıklarını. İlimizi eğitimde ve eğitimin bir göstergesi olan ortak sınavlarda ülkemizin en başarılı illeri arasında olması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Suay, Destek kurslarının en verimli olacak şekilde devam etmesi için, elimizden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.